Dags för grundfärg!

Nu är huset tvättat, torkat, skrapat och redo! Idag var det dags att knäcka upp grundfärgsburken, röra om och sätta igång att grundmåla 😀 ! Och JA, grundfärgen såg faktiskt extremt rosa ut när vi öppnade burken. Men (tyvärr 😉 ) så blir det inte ett rosa Lyxlirar-hus, utan det kommer i slutändan bli en klar, varm och glad jordgubbsröd färg 😀 !

Dags för grundfärg!! 002 Dags för grundfärg!! 003 Dags för grundfärg!! 005 Dags för grundfärg!! 006 Dags för grundfärg!! 007 Dags för grundfärg!! 010 Dags för grundfärg!! 011 Dags för grundfärg!! 013 Dags för grundfärg!! 015 Dags för grundfärg!! 016

2 reaktioner på ”Dags för grundfärg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s