Oj jävlar, en pinne!?

Ja, så tänkte jag idag då jag och Lyxa gick in på vår första agilitytävling sen i augusti förra året, och i agilityloppet lyckas både gå runt med noll fel, komma på andra plats och ta en pinne!! Vår första klass 2 pinne, kul 😀 !

Man ser inte riktigt svårigheten, men platta tunneln och tunneln brevid låg med öppningarna jämnsides, så jag blev asnöjd att Lyxa tog mitt ”ut genom!” 🙂 . Och förutom att jag fulhandlar lite in i och ut ur näst sista tunneln så vi tappar sekunder på bl.a fulsnurr, så är jag riktigt nöjd med mitt jobb på planen med 🙂 !

 

Prispall Karlskrona 009

 

Sen så jämnade jag ut glädjeyran genom att vara askass handler i hopploppet 😉 ! Jag var så fokuserad på att försöka hinna före Lyxa på den lååååååånga raksträckan i början, så när jag väl kom dit jag ville (jag HANN faktiskt, jävlar!) så blev jag så ställd att jag tappade min plan däruppe, och sen så gick det downhill från där 😉 . Smartaste var ju när jag missade att säga ”genom” till tunneln innan slalom, så Lyxa (helt korrekt enl vårt sätt att handla) följde med mig mot slalomen istället. Och sen orkade jag bara inte mer 😉

 

Men fan vilken duktig agilityhund jag har!! Vår senaste tävling var alltså i augusti, och vi har väl kört 6-7 agilitypass under dessa månader under kursen vi gått, och ändå går hon ut och levererar så och är så följsam! Duktiga, duktiga Lyxa ❤ !

140628,1

 

I morgon kör vi två lopp till, då ska vi se om jag kan hålla ihop min agilityrostiga skalle och få fart på mina stela och tunga ben 😉 !

2 reaktioner på ”Oj jävlar, en pinne!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s