Missat mål och stolpe ut

Igår var jag inte precis nån superstjärna på planen 😉 . Slänger hunden av misstag bakom ryggen = disk i agilityloppet (och sen en hund som inte förstår att man kanske måste BROMSA lite innan slalom 😉 ), och stannar upp så jag drar henne till mig i hopploppet = vägran och fem fel.

 

Men jag ser massa fina saker i loppen också! Inte ett enda kontaktfältsfel, INTE EN ENDA rivning, snygg slalomingång i hopploppet (och snygg slalomteknik i agilityloppet när hon kom in) och jag vågar/klarar då och då av att springa mer. Långa raksträckor är dock fortfarande en träningssak, både av min löpteknik och smarthet i min handling som kan skaffa mig lite mer försprång… 😉 .

Men återigen så är jag SÅ nöjd med Lyxa, och hon har varit superlycklig hela helgen över att få tävla agility! Vi måste göra detta mer 🙂 .

Efter att vi var klara vid lunch, så drog vi och tog en wrap och frappé på McDonalds, sen drog vi ut i skogen ett par timmar. IPO-spår för Fräck, skogsspår för Lyxa och Lotus. Lyxa var duktig och löste alla svårigheter jag gjort till henne, och alla pinnar kom med hem 🙂 .

140629,1

140629,2

20140629_162831

 

Söndagen var en riktig heldag, och jag kan ju säga att det var helt rätt val att stanna kvar i Kalmar på Casa de Liza ännu en natt 🙂 ! Sov till 8, sen upp och iväg till brukshundsklubben, där jag fick Lizas hjälp med analys av fotgåendet, tungapporten och konskicken och jag fick titta på FraggelFräcks hoppstå, vänsterheltom och nerlägganden. Det blev lite ”kill your darlings”, goda resultat och analyserande innan Lyxa gjorde en slutupphångling av Liza och en promenad med alla våra fina aussies innan vi började rulla hemåt 🙂 .

140630,1

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s