Reeeeegn!

Idag vräker regnet ner nått såpass mycket! Väldigt crap, eftersom jag tänkte fortsätta grundandet av huset. Men det piskar så att det skvätter även in under balkongen. Så vi får nog avvakta lite med det, tur att Andreas kommit en bit på väg igår iaf (och så får vi förstärkning till helgen, då får vädret faktiskt ta och skärpa till sig 😛 !! )

140703,1

 

Grundningen går framåt, långsidorna på huset är färdiggrundande, och som synes har kortsidorna påbörjats med. Och i förrgår så började jag tvätta hundhuset, snart ska det också målas, byta brädor, sättas in hundluckor osv, så det blir funtionellt och användbart ❤ !

140703,4 hundhus

 

På måndag börjar vi jobba igen. Vart tar tiden vägen, hur kan 4 veckor ha gått?! Fast vi har ju fått gjort otroligt mycket kul och bra de här veckorna, gjort massor på huset, varit i både Sollefteåtrakterna och i Kalmarområdet, vilat upp oss och lekt med hundarna. De sista dagarna på semestern kommer nog gå åt som de flesta: Fixa på huset och skogspromenader! Och så inklämt lite träning här och var.

140703,2 bossBoss tränar ingångar/fotposition

Jag och Lyxa var anmälda till två lydnadstävlingar de kommande veckorna, men då hon börjat löpa (tack gode gud att hon höll sig till efter SM!! Sista året man behöver oroa sig, från nästa år får ju löptikar tävla SM 🙂 ) så får vi lämna återbud dit. Har istället anmält till en i slutet av juli så vi får komma ut och känna på hur vi ligger till just nu. Kommer också anmäla till ett par elitspår, vill komma ut och se vad vi behöver förbättra inför höstsäsongen 🙂 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s