Hej då, älskade älskade Homer.

Det värsta som kunde hända har hänt, i fredags fick vi ta farväl av vår underbare lille Homer. Fy fan vad ont det gör och fy fan så saknad han är. Älskade lille vän, vi vill bara ha dig tillbaka!! Det är fan inte rättvist att du ska behöva lämna oss innan du ens fick fylla 7 år!!

2011-07-16 021

Homer var en extremt speciell hund, både till sättet och i övrigt. Han var min första helt egna hund, vi bodde ensamma han och jag i min första lägenhet, det är tack vare honom jag började intressera mig mer för hunderiet och gick kurser och utbildningar. Han blev aldrig någon tävlingshund som jag först önskade, men en större kämpe och en hund med större hjärta får man leta länge efter, och han blev den bästa och närmsta kamrat jag någonsin haft. Och han blev en extrem läromästare för mig i hur man hanterar och tränar med speciella hundar med stor intregritet.

Han blev nystarten i mitt liv, då jag mellan 2003 –  när min förre pojkvän Pelle så tragiskt dog – och fram till 2007 var extremt trasig, vilsen och självdestruktiv. I och med att jag köpte Homer och hundarna blev en allt större del av mitt liv och min vardag, så hittade jag fram till den jag var och den jag ville vara. Homer lärde mig om tålamod, kämparglöd, galenskaper och en obrytbar solidaritet och ovillkorlig kärlek. Jag och my special little guy mot världen!

rallyhomer2

Vi saknar honom så otroligt mycket, så att det skär i hjärtat. Han var en hund som krävde mycket uppmärksamhet och helst ville vara så nära det bara gick, så tomrummet han lämnar är extremt stort. Ingen som väntar utanför badrummet när man duschat, ingen som tassar efter en in i andra rum, ingen som väcker en klockan 05,30 för det KAN ju vara dags för frukost, ingen som kurar ihop sig riktigt så nära som han gjorde…

Och det är inte bara här vi sörjer, Homer var sin morfars pojk och tomrummet hemma hos mina föräldrar är minst lika stort, om inte ännu större. Homer och hans morfar hade ett mycket speciellt band, Homer blev alltid som lyckligast när han fick vara där och vara så nära det bara gick.

2011-03-20

Om ett tag kommer vi kunna tänka på Homer med enbart glädje, minnas alla hans egenheter och enbart skratta åt hans tokerier. Men den tiden är inte än. Vi sörjer, vi gör ont, vi saknar så vi mår fysiskt illa. Tårarna kommer trilla ett bra tag till, när verkligheten grabbar tag i en och man förstår att Homer är borta för evigt.

Älskade lille Homer, sov gott. Du vet hur mycket vi älskar dig, och du kommer aldrig försvinna helt för oss. I minnet lever du vidare. Tack för allt lille haren, my special little guy ❤ .

 

Nyårspromenad 2011 052 2011-08-25 017  2011-07-16 017 2011-05-06 (24) 2011-04-25.2 (90)  2011-04-25.2 (61)   2011-02-20 (46)

 

rallyhomer3  rallyhomer1  homerjogg snöhomer

 

2013-07-03 Agilityträningsfoton 017 2013-03-24 Vårpromenad på nästan 3 timmar 034 2013-03-24 Vårpromenad på nästan 3 timmar 021 2013-03-20 Promenad och upplet 070

12 reaktioner på ”Hej då, älskade älskade Homer.

  1. Jag känner igen mig mycket om hur mitt förhållande med Magic var. Även han var mycket speciell & det är av såna hundar man lär sig som mest! Och man kommer att vara dem evigt tacksamma för allt dem har lärt oss, inte minst om livet. Min kung älskade livet trots all smärta han gick runt med, så varför skulle jag inte också kunna älska livet? Nu när han inte längre finns här så får jag leva för oss båda, det är tänket som får mig att gå vidare.
    Kram ❤

  2. Jag har aldrig träffat Homer (eller er andra), men blev kall när jag läste rubriken. Man vill ju ha de kvar för evigt och jag bävar för den dagen jag behöver säga adjö…

    Beklagar verkligen! Sov gott Homer.

  3. Beklagar er förlust! Ett hundliv är så kort och så skört, de tar verkligen en del av ens hjärta med sig. Låt sorgen ta sin tid, beklagar åter igen förlusten av en kär vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s