Cykeldebut, svett och sponsorkläder

Igår lånade jag med mig en av mina föräldrars cyklar hem (min blev stulen på jobbet för ett bra tag sen och jag har inte kommit för mig att köpa en ny 😛 ) och på kvällen passade jag på att ta en premiärtur med Lyxa. Det blev en kortare runda på typ 3-4 km sammanlagt, men med galoppintervaller inlagda i det friska travtempot 🙂 . Lyxa tyckte det var apakul, så detta kommer bli ett bra komplement till vår övriga träning 🙂 .

1,66 km spår med Lyxa 157

Idag har det varit LÖJLIGT varmt, runt 30 grader och kvavt. Och mitt i det tänkte jag mitt pucko att det var käckt att ta en lunchpromenad 😛 . Lyxa tyckte ju iofs att det var kul, men jag höll på att rinna bort av svett! Men jag fick i alla fall bli påmind om hur det är att bara ha en hund att promenera med (dvärgschnauzrarna är på löpkollo hos Malin). Otroligt ovant och extremt enkelt 😉 .

140708,3 allmänt

Efter jobbet var det dags igen att åka till Susanne på ProBonoK9 för genomarbetning av både mig och Lyxa 🙂 .

140708,2

Bägge två fick bra vitsord om muskelläget, och min rygg som ömmade efter helgens målarläger tackade och tog allra ödmjukast emot behandlingen! Bästa Susanne ser till att hålla stenkoll på både mig och Lyxa och ger oss bästa möjligheterna för att prestera bra 🙂 .

Sen så fick jag även asgrymma sponsortröjor och linne inför tävling!

140708,1

 

Ska även få en tunnare, långärmad tröja (svart med rosa dragkedja, HUR bra?!?! ) och så lämnade jag kvar Lyxas rosa softshelltäcke för tryck av ProBonoK9-loggan. Vi kommer bli grymt snygga och jag kommer bära kläderna med stolthet 🙂 .

 

Kvällen avslutades med en fin fika med min kära vän Åsa. Hon är lika nördig som jag, fast med häst istället för hund. Och så har vi typ… 15 års historia tillsammans, give or take 😮 . Det är mycket det 🙂 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s