Påbörjad hundhusrenovering

Idag satte vi igång lite smått att pilla och planera för hundgårdarna 🙂 . Vi har ju tre invändiga boxar och tre utegårdar, men idag plockade vi bort en sektion galler så att två av hundgårdarna nu hänger samman. Aussiesize på den, och snusersize på den återstående hundgården 🙂 .

140709,1

 

De gamla ägarna hade satt igen hundluckorna (de sista åren så hade det bara hundgården som blomsterarrangemangsuppställning), så idag bröt vi upp dessa för att mäta och se hur stora vi skulle ta de nya luckorna vi ska köpa. Och Lyxa fick premiärgå genom öppningen 🙂 .

140709,3

140709,2

140709,4

Lyxa tyckte det var ASBALL att springa ut och in. Jag tror verkligen att hon kommer älska hundgården, hon tycker jättemycket om att bara ligga ute på trappan och titta, så detta kommer bli perfekt för henne när hon kommer att kunna välja själv om hon vill vara ute eller inne 🙂 .

Vi fick även markerat upp vilka plankor som måste bytas, plockat ihop gammalt skräp som låg inne i gårdarna och sopat bort massa gammal bös och mossa. Och Lyxa sprang ut och in genom hålet och hämtade leksaker 😉 .

140709,5

Det kommer bli så HIMLA bra, och så snyggt när vi fått bytt brädor och målat om, fixat mjukt underlag till gårdarna (just nu är vi inne på bark), fixat solskydd och ställt in lite plattformar/trädstockar som de kan ligga/klättra på om de vill det. Kommer bli AB FAB!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s