Träningsvänner är toppen

Det är inte mycket som får mig att må lika bra och känna mig lika nöjd i själen som när man varit borta ett par timmar och tränat med hundarna! Oavsett om träningen gått helt perfekt eller om man stött på patrull någonstans, så är hjärnan gott trött och jag är liksom tillfreds 🙂 .

Igår mötte jag, Boss och Lyxa upp Jonna och Zolo för ett par timmar träning i tokvärmen 😛 . Boss blev superglad när han fick träffa Zolo igen, hans stora tuffa kompis 😉 .

140722,7

 

Boss fick köra lite kamplek med Jonna, skickas på kampleksak på långt avstånd, stadga i sitt/ligg med störning av leksak, påbörjan av hopp över hinder, baklängesmarsch och pyttelite framlängesmarsch/fotgående samt bakdelskontroll. Boss första pass utan kloss och första passet utomhus, och jag är jättenöjd med framstegen han gör 🙂 .

 

Med Lyxa fick vi reparera vittringen (vi fick en konflikt i förrgår när vi tränade gripanden, så igår började hon med att springa ut, gripa rätt pinne och sen stelna till och spotta ut den) med Ceasarmat och massa pepp. Löste upp det bra tillslut med galopp ut och galopp in, får se till att peppa detta mer i veckan innan fredagens tävling. Vi körde även rutan med leksak i rutan, fotgående (HELT tyst! Ett par sneda sättanden i vändningar, annars jättefint), fjärr med mycket belöningar, inkallning med och utan skiften.

Bägge hundarna jobbade jättefint, trots att det var varmt och uschligt. Men trötta blev de bägge två märkte man efter vår sista promenad på ängen när jag satte in dem i bilen… 😉 .

140722,6

140722,8

 

 

Igår direkt efter jobbet var jag och hundarna iväg en sväng till sjön så de fick bada (de som vill 😉 ). Lyxa har ju inte fått bada på ett par veckor under löpet (skulle aldrig våga riskera att få in bakterier genom vattnet när det är öppet hela vägen in i livmodern 😛 ), så nu var hon överlycklig över att få gå i och plaska och simma igen!

140722,2

140722,4

140722,1

140722,5

140722,3

 

Även jag var i vattnet lite, det var helt otroligt skönt och varmt, säkert runt 25-30 grader en bit ut i vattnet! Nästan så jag funderar på att bada o eftermiddag…. men bara funderar 😉 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s