Bilkärlek och bad

Nu har OMEN varit i vår ägo i 2 dagar, och jag är redan helt superkär i bilen 😀 !

140725,1Den har i stort sett allt jag velat ha i en hundbil, exempelvis:

  • Automatlåda
  • Farthållare
  • Dragkrok
  • AC
  • Dieselvärmare
  • STORT skåp (som förre ägaren isolerat och satt upp lite krokar i, perfekt! )
  • Lucka baktill så man alltid har regnskydd när man ska fika… 😉

Och ett extra plus för komforten i förarhytten! Även jag som är riktigt lång med långa ben sitter jättebekvämt och sätena är sköna! Hoppas att denna kärlekstripp fortsätter ett bra tag till, och inte slutar i hatkärlek (mest hat 😛 ) som det gjorde med Berlingon…

Igår började vi vägen att göra den till en gedigen hundbil! Andreas plockade bort plexiglaset som satt mellan förarhytt och skåp, för att få full luftcirkulation för AC:n in till hundarna i skåpet. Lyxa övervakade jobbet 😉 .

140725,2

 

Sen så satte vi in Berlingoburen så länge i skåpet (vi ska specialbeställa dubbla dubbelburar från golv till tak, aussiesize nere och snusersize uppe). När vi sköt buren så långt in i skåpet som det gick så fick man en liten aning om hur mycket större packutrymme vi har nu 😉 .

140725,3

 

Vid 19 på kvällen var det fortfarande 30 grader varmt, så då tog jag och Lyxa bilen bort till stugan för att visa upp den för mamma och pappa, och för att Lyxa skulle få simma lite. Hon började med att hoppa/dyka i från bryggan så hela hon kom under vatten (smidigt 😛 ), och sen simmade hon runt, runt och njöt. Underbara sommar!!

140725,4

 

 

 

Snusrarna fick två skogspromenader under dagen tillsammans med Andreas. En vid 9 på morgonen och en runt 20 på kvällen, och det var 30 grader bägge gångerna 😛 . Men det hindrade inte Boss som hade massa spring i benen och hade rejsat runt på bägge promenaderna och sen hemma i trädgården hela dagen. Men när jag kom hem på kvällen, då tog det inte lång stund innan räcer-valpen däckade uppe i (det tokvarma) sovrummet. Inte ens en Super-Boss orkar hålla igång dygnet runt i tropisk värme 😉 .

140725,5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s