Hundhusupprensning

Igår var en av de hetaste och fuktigaste dagarna på hela året ute hos oss, och då tog vi det suveräna beslutet att rensa upp i röran i hundhuset 😛 ! Jag kan ju säga att det var LITE svettigt, så överdriver jag inte 😉 .

Hundhuset har blivit lite av en avlastningsyta sen vi flyttade in, verktyg och virke högt och lågt, kontorsattiraljer och viktiga pärmar huller om buller, och alla hundprylar i en salig röra. Vi har inte haft ett riktigt incitament för att sätta uppröjning där högt upp på prioriteringslistan med allt annat som behövts göra på huset, men nu var det dags att få det gjort. Vi blev inte helt klara, men vi kom en bra bit på väg och fick flyttat undan allt som inte hade där att göra, och jag fick sorterat och rensat ut bland alla hundprylar och även märkt upp apporter och dylikt (är ju SÅ lätt att blanda ihop dem alt tappa bort dem när man är runt och tränar på olika ställen). Nu är det ordning och reda på torpet!

140728,1

140728,2

140728,4

Senare på kvällen tog Andreas snusrarna på en skogspromenad, medan jag och Lyxa åkte iväg och mötte upp Jonna och Mathilda för lite bruksarbete. Lyxa fick ett ca 800 m spår som låg i nära två timmar. Hon gjorde ett jättefint spårarbete (enl Jonnas app var Lyxa nästan exakt i spårkärnan hela tiden), men missade tyvärr en mini-mini apport och en naturapport. Resten plockades in bra till mig.

Avslutade kvällen med en uppletskorridor med 3 föremål (en barnsko, en halvmjuk kampstock, ett ihoptejpat grytunderlägg i tyg). Lyxa var aspepp och taggad, sprang ut fint och sökte aktivt i bra tempo. Inget tugg på föremålen (yay!), och den första avlämningen var SÅ snygg för hon tryckte in den i näven på mig med stor kraft. Jättenöjd blev jag med detta!

140728,3

En reaktion på ”Hundhusupprensning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s