Apporteringsframsteg

Idag var det riktigt behagligt väder ute! Lite mer normala 24 grader mot helgens 30+ 😛 ! Så idag var det gott att ta en skogspromenad med hundarna efter jobbet!

140805,4

Det blev även jäkligt spännande på hemvägen, för när vi går i vår egna lilla värld på en skogsstig, så stannar Lyxa helt plötsligt upp och stirrar mot höger. När jag vänder på huvudet för att se vad hon tittar på, så upptäcker jag att det står en älgkviga i ett buskage bara 20 m bort 😮 ! Helt fantastiskt att få se en på så nära håll! Och så himla skönt med hundar som – även om de var väldigt nyfikna och intresserade – fattar när jag säger till dem att låta henne vara ifred och gå vidare. Låter skogens djur oss vara ifred, så låter vi dem vara ifred 🙂 .


När vi kom hem höll Andreas på med det allra sista brädbytandet och målandet på huset (ett takfönsterutbygge), så jag tog och kammade underull på Boss och sen skägg och benhår på alla tre snusrarna. De andra två ska underullskammas de närmsta dagarna, och sen ska alla tre bada i helgen så de är förberedda för att åka till Malin och bli fintrimmade inför nästa helgs roadtrip till Frövi och tvådagars agilitytävlande 🙂 .

Sen blev det ett miniträningspass för Boss, och idag fick vi ännu mer framsteg i apporteringen! Nu har vi nästan en helt färdig klass 1 apportering, och klass 2 apporteringen är under utveckling. Duktig Boss 🙂 !

140805,3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s