Distriktsmästare i lydnad 2014!

140830,1

Jäklar vilken tävling jag och Lyxa slog till med idag!! Jag tyckte verkligen att det kändes super under programmet, men eftersom jag tittar ju inte på poängen så jag visste inte vad domaren gett oss förens vid prisutdelningen.

Fotgåendet kändes fint, zätat rätt skiften och jag gick riktigt bra, inkallningen var åter på topp efter strulet vi haft med det i både lydnad och bruks, rutan var GRYM (Lyxa hade en löjligt bra fart till konen, snärtigt och snyggt ställande och en sån fart till rutan att hon nästan gled ur den och domaren var tvungen att gå och kolla om hon verkligen var inne 😉 ), dirigeringsapporteringen superfin (höger apport som hon bara skopade upp och vände tillbaka snabbt med), hopp apport GALOPP med STOR NORDISK (yaaaaaaay) och fjärren (stå-sitt-ligg-stå-sitt-ligg) helt på stället och med fina bakåtkliv till sitt).

Vittringen….. det enda som var bra där var att rätt pinne kom in 😉 . Trav ut, trav in, och tappade pinnen när jag skulle ta den 😛 ! Så där blev det en 5:a i betyg.

Men resten av poängraden var i topp, så på prisutdelningen fick jag reda på att vi samlade på oss 297 poäng trots vittringsfadäsen, kom etta av 6 ekipage och blev därmed Distriktsmästare i lydnad 2014! Duktiga, glada Lyxa!!

 

Och vi var inte familjens enda tävlingsekipage det gick bra för, Andreas och Smalis har varit i Arvika och tävlat! Sura 5 fel i bägge loppen, men de var ändå tillräckligt bra för att ta en 3:e plats i hopploppet och en 2:a plats i agilityloppet! Grattis!!

140830,2

17 reaktioner på ”Distriktsmästare i lydnad 2014!

  1. Grattis bästa, bästa Mia och Lyxa! Fatta hur ni inspirerar oss! Visst har du ett fint grundmaterial i Lyxa men SOM du har tränat för att få den här höga, jämna nivån på era prestationer! Det får mig att känna att jag också kan. 🙂 Det är bara att träna på, inte ge sig och försöka hitta kluriga, roliga sätt att lösa det som inte går ”av sig själv” (vilket strängt taget inget gör men vissa saker är ju enklare). Så kanske en kan bli lika bra som ni är (nästan i alla fall). Hurra!

    • Tack fina Lena ❤ ! Så kul att få höra att du kan hitta inspiration i det vi gör 🙂 ! Så kul också eftersom du ju varit med "hela vägen", från Lyxas allra första helg hemma hos mig när vi åkte på Klickertränarhelg :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s