Pus första natt

Sicken otroligt smidig och enkel valp vi fått hem ❤ ! Igen, ska jag nog säga, eftersom alla våra valpar har varit otroligt behändiga och lätta överlag 🙂 .

Gårdagskvällen flöt på lika smidigt som den började, hundarna lekte lite, fick varsitt ben, lekte lite till och var ute i omgångar. Mycket som hände för en liten Pu.

140914,1När vi sen skulle gå upp och lägga oss, så hade jag faktiskt en liten, fåfäng tanke om att valpen skulle lära sig från början att ligga på golvet i en av korgarna precis som Lyxa oftast gör. Tji fick jag direkt, för jag hann inte ens vända ryggen till så hade lilla svart klängt sig upp i sängen och låg där helt supernöjd ;). Så det var bara att acceptera att ha 4 hundar och 1 katt (och 2 vuxna människor) i sängen. Finns det hjärterum så finns det uppenbarligen stjärterum 😉 .

140914,2

 

Natten flöt på hur smidigt som helst, när lampan släckts sov alla sött (Pu påminde mest om en kantrad säl där hon låg på rygg på min kudde ❤ ), fram till typ 4.30 då Charlie Katt tyckte att det var dags för honom att gå ut… 😛 . Då plockade vi även med oss Pu så hon fick gå ut och kissa, och sen direkt in i sängen igen och somna om. Så underbart det är att återigen ha fått en lättsomnad och välsovande valp 😀 ! Sen sov vi fram till 7.30 då jag vaknade och tyckte det var dags att gå upp, släppte ut alla hundarna så de fick kissa och bajsa, och sen var det dags för frukost för hela flocken.

140914,3

 

Boss har blivit överlycklig för en ny kompis som inte direkt ville springa och lägga sig i sängen igen (Lyxa, Barney och Smalis är morgontrötta 😉 ) utan ville hänga med honom ute i trädgården och greja, busa och springa. Så himla kul att se såna kompisar de har blivit!

 

Nu ligger alla hundarna och tar det lugnt lite här och var i huset. Efter att de piggnar till, så ska vi ta en sväng ut i skogen och låta Pu utforska sina nya domäner lite 🙂 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s