Planka, jobbhund och familjehäng

Igår tränade jag och Lyxa tillsammans med Jonna och Git. Vi fick till framåtsändandeträning som var mer förvirrad och fnittring än bra (bl.a alldeles för lång eller alldeles för kort galoppsträcka innan avsaktning, men hela tiden storleende Lyxa som tyckte hon var duktig 😛 ). Fick även gjort 2 vittringar som var så himla bra att jag blev glädjerusig! Hoppas att det utförandet sitter i på morgondagens Grand Prix!

140918,1

 

Det blev en helkväll med träning igår för våra hundar. Andreas tränade agility med Smalis och rallylydnad med Barney, och efter att jag kommit hem från träningen med Lyxa så bara jag snabbt lagade mat, och sen fick Boss ett träningspass på en av sina läxor från vår lydnadskurs: Plankan. Denna övning används bl.a som förberedelse inför stegförflyttningar, och detta är Boss andra pass (första var på förra veckans kurs).

 

Idag så var jag tvungen att åka in till jobbet en sväng, och då tog jag tillfället i akt att ta med mig Pu den korta stunden jag var där 🙂 . Hon gick glatt in i den främmande byggnaden och hälsade fint på alla okända människor. Ett par pip när hon fick vara i buren, men sen la hon sig ner och först tuggade ben och sen somnade 🙂 .

140918,3

 

Mer äventyr blev det efter jobbet, då vi åkte till Pias Hund & Fritid och köpte foder, hälsade på kassörskan och tittade på alla roliga leksaker (”Jag vill ha ALLA!” sa Pu 😉 ). Fick även gått på gallertrappa och tittat på mystisk man med sprayburk, mycket intressant för liten valp!

140918,4

Sen åkte vi och hämtade de andra hundarna och åkte till Malin med lunch och stannade där resten av eftermiddagen. Så härligt att vår gemensamma flock på 7 hundar (4 tikar och 3 hanar) kommer så bra överens och lekte fint och glatt, med ett par vilostunder för valpen 😉 .

140918,5

 

Resten av kvällen kommer bli lugn tror jag, Pu har mycket att smälta i lilla popcornet och behöver vila, snusrarna har sprungit och lekt i flera timmar och Lyxa ska ladda för i morgon. Tagga järnet ska vi göra och hoppas att vi kan slå till med en bra känsla och gärna fina poäng i morgon 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s