En dålig dag på jobbet men med känslan i topp!

Igår var vi poängmässigt inga stjärnor på GMBK Grand Prix 😉 ! Hände många konstiga saker som inte hänt på länge alt aldrig hänt. Lite förvirrad var jag, men efter att ha analyserat lite och tittat på filmen så har jag två saker som jag tror kan ha spelat in:

 • Vi har aldrig tävlat i mörker/dimma/strålkastarljus (vad jag kan minnas)
 • Jag mitt extrema pucko hade på mig en SVART långärmad tröja, hur lätt är det i mörker att se åt vilket håll jag pekar 😛 ?!

Det roliga är dock att återigen få bevis på att känslan på planen inte behöver ha något som helst med resultaten att göra 🙂 ! Förra tävlingen (RM) så hade jag en rätt crappig feeling men genomgående bra betyg, igår hade jag en glad, peppig feeling trots en massa konstiga, betygnerdragande grejer som hände. Jag och Lyxa var bägge två glada och teamkänslan var HÖG!

Ni kan själva se på filmen det som gick fel, så det tänker jag inte älta mer utan jag tänker bara lista det som jag är väldigt nöjd med 🙂 :

 • Gruppmomenten, fina 10 poäng på bägge!
 • Den nämnda teamkänslan genom hela programmet
 • Transporterna emellan momenten! Kändes super! Kunde snabbt släppa upp henne i tävlingsbelöning och sen snabbt samla ihop henne igen.
 • Transporten in på plan.
 • Att bli tilldelade klassens enda 10 i fotgåendet 🙂 ! Jättefin feeling där!
 • Att jag kunde justera Lyxas aktivitetsnivå neråt när hon mellan momenten ibland gick i spinn och var nära att börja pipa. Vår träning där har verkligen gett resultat!
 • Inkallningen (efter nerläggandet). Härligt att vi fått till avslutet igen!
 • Att hon jobbar vidare trots omdirigeringarna vid rutan, och får utdelning i att hitta rutan.
 • Att hon står i rutan på kommando. Här drog jag medvetet ut på tiden nån extra sekund innan jag kommenderade ligg, bara för att testa. Gott att det fungerade trots att hon brukar bli lite stressad av att det blir fel och då lägga sig snabbt.
 • Den klockrena omdirigeringen och det FINA upptaget i dirigeringsapporteringen.
 • Att hon höll (rätt) pinne hela vägen in i vittringen
 • Avsluten i apporteringarna (raka ingångar).
 • Några fina skiften i fjärren
 • Transporten ut från planen till vår belöningsplats, lugn fin och stadig trots hög belöningsförväntan hos Lyxa.

Så sammanlagt var det en bra tävling, trots att momenten inte var så bra som vi kan utföra dem 🙂 . Vi slutade också på en 4:e plats av 15 startande, så vi var inte de enda som hade lite konstigheter/svårigheter för oss 😉 .

Fina fina Lyxa! Tur att det är tävling i morgon igen, för nu är jag taggad för MER! Och tack bästa SARA för grym filmning och sällskap 😀 !

140920,1

En reaktion på ”En dålig dag på jobbet men med känslan i topp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s