Agilitykurs med hela familjen

Igår hade vi ett tillfälle till på vår handlingskurs för Elin Fahlgren. Jag och Lyxa, Andreas och Smalis, och så Pu, Boss och Barney som publik. Publiken var riktigt duktiga att bara vara med och titta på, för Pu var det allra första gången som agilitypublik och hon skötte sig jättebra 🙂 .

140924,1

140924,2

140924,3

140924,4

 

Och så till själva träningen då, både Smalis och Lyxa gick jättebra! Duktiga duktiga hundar, och duktiga handlers också 🙂 ! Jag tycker att det är särskilt kul att se hur mycket Andreas och Smalis utvecklats tillsammans, vilket grymt team de är ❤ !

Det är SÅ himla roligt att gå kurs ihop med min man och våra duktiga hundar! Härlig familjesysselsättning ❤ !

2 reaktioner på ”Agilitykurs med hela familjen

    • Ja det är superkul! Andreas har ju gått från att inte vara nått särskilt hundkunnig, till att gå massa kurser och träna och tävla. Som i helgen, då drar han, Smalis och Barney och tävlar i Kumla och Kristinehamn medan jag och Lyxa åker till Kungsör.

      Han är en suverän partner, och extra bra för en hundnörd ❤ .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s