Något för alla

Nu när Andreas är hemma och är ”pappaledig” med Pu, så håller han igång med flocken på dagarna och ger mig lite rapporter där jag sitter på jobbet 😉 .

Idag hade de varit ute i trädgården ett par timmar, Boss fick ett ca 400 m långt viltspår, Barney har tränat rallylydnad, Smalis har tricktränat. Och på förmiddagen hade valparna varit med och hälsat på på Andreas jobb 🙂 . Där var det superkul med nya människor och massa nya ytor att fightas på 😉 .

140924,1

 

När jag var klar på jobbet så mellanlandade jag bara hemma och plockade upp Lyxa och Pu, sen for vi iväg på Y&B-tjejkväll tillsammans med Elin, Vilja och Hippie. Det spöregnade i stort sett hela kvällen, men vad gör det när man väl blivit genomblöt 🙂 ?

140924,3

140924,4

140924,2

Det blev appellspår för Hippie, upptag för Lyxa, upplet för Lyxa och Vilja, jakt/frispår för Pu (hennes första bruksintroducerande aktivitet 😀 ) och till sist en finskinspirerad vittringsinsats.

Det där är precis sådan fart som jag vill få till på vittringen även under tävling! Och vi ska BANNE mig komma dit och få det till ett kontinuerligt utförande av momentet! Kanske inte hinner det till helgens rankingtävlingar ( 😛 ), men i framtiden så!!
Tack vare Elins numera hysteriska träningspepp så blev även jag löjligt träningspepp, och har bokat in träning i morgon, på tisdag, onsdag och torsdag 🙂 ! Gott när man har flera bra träningskompisar så man alltid har någon att träna med 😀 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s