Rankinghelg

I helgen smäller det! Direkt efter jobbet i morgon drar jag och Lyxa upp mot Kungsör, där vi lördag och söndag ska tävla rankingtävling.

Jag hoppas på en minst lika bra känsla som på vår rankingtävlingsdebut i Malmö tidigare i år, och hade jag fått önska en sak till så hade jag hoppats på minst lika bra genomförda moment (gärna bättre 😉 ). Våra två svaga kort är ju vittringen och hopp apport – alltså farten i bägge momenten, som alla som läser bloggen vet att vi jobbar stenhårt och ofta med – , men jag kan faktiskt ärligt säga att jag känner att vi har en riktigt bra lägstanivå på de andra momenten! Visst, saker kan alltid hända och vi kan falla tillbaka i gamla dåliga vanor eller bara fetnolla allt, men överlag känner jag mig riktigt trygg i vår lydnad just nu 🙂 .

Och skulle det ”värsta” hända, att vi skulle köra epic fail på bägge dagarnas tävling, då kommer vi i alla fall vara riktigt snygga tack vare vår sponsor Susanne på ProBonoK9!

140925,2

140925,3

 

 

I övrigt idag har det varit en riktig lyxig dag! Lunch på Momenti Liberi med mamma och på eftermiddagen 90 minuters lyxansiktsbehandling med färgning av ögonbryn och ögonfransar (man vet att det är en bra och avslappnande behandling när man halvsover sig igenom även portömning och ansiktsvaxning 😉 ). Har börjat med höstrenovering av mig själv, på tisdag blir det frisören för att få bort det gråa och glåmiga!

Hemma hade Andreas varit och tränat agility med Smalis inför helgens tävlingar, och under tiden de var borta hade de andra fått premiäranvända hundgården ”på riktigt”, och det verkade ha gått hur toppen som helst för alla var lugna och glada när Andreas kom hem igen 🙂 .Sen hade Andreas grävt klart sista biten för fiberslangen, så nu är vi i stort förberedda för att Bjärke ska komma och blåsa fiberkabel 😀 !

140925,5 140925,4

Sen plockade jag med mig mina två lydnadshundar och drog och tränade 🙂 .

Lyxa fick dirigeringsapportering, zätaskiften, konskick och lite fotgående. Boss fick baklänges-och framlängesmarsch med och utan koppel, antiskällträning på boxerdam och störningsträning i fotgående när det blev kursstart längte bort på planen. Bara några boffanden men annars helt i träningsläge och fortsatte jobba ❤ . Det var inte ALLS samma frekvens och konstanta läge på skallen som det brukar, han kanske håller på att landa lite 🙂 ? Framförallt blev jag så himla glad över att han verkligen väljer att träna med mig mot att ha koll på de andra. Toppen-Boss!

140925,1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s