Skäggiga tävlingsframgångar i agility och rallylydnad

Det var inte bara jag och Lyxa som var iväg och tävlade i helgen 🙂 . Medans vi var i Kungsör så var Andreas, Smalis och Barney  på roadtrip och tävlade agility i Kumla på lördagen, och agility + rallylydnad i Kristinehamn på söndagen.

Det var Barneys debut på rallylydnadsplanen, och med några förarfel som kostade 20 poäng + lite småfel, så tog han och Andreas hem sin första godkända runda på 78 poäng 🙂 . Inte illa efter bara 2-3 seriösa träningspass för de bägge! Så himla kul att även Barney har kommit igång med tävlande i en gren som passar honom ❤ !

Smalis och Andreas tävlingshelg var SUVERÄN! De började på lördagen med att slå sig in på en tredjeplats i hoppklassen med noll fel och pinne, bara 0,03 sek efter tvåan!

140929,21

140929,24Foto: Susanne Andersson

140929,22

 

De gjorde även några snabba lopp i agilityn med snöpliga fem fel i bägge, men det blir snabbare och snabbare tider för dem! I ett av loppen hade de tredje snabbaste tiden 🙂 .

140929,19

 

 

På söndagen blev det ännu bättre, då de smällde till med VINST i hoppklassen på noll fel och pinne och en 2:a plats i agilityklassen med sura 5 fel. Duktiga grabbar som börjar bli både snabba och säkra ❤ !

140929,17

140929,18

140929,23

 

Är så himla stolt över mina skäggiga pojkar ❤ !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s