Viltspårssnusrar

Igår fick Barney, Smalis och Boss viltspåra 🙂 .

Smalis och Barney fick två relativt korta och rätt enkla spår med bara någon vinkel i. Liggtiden var dock runt 4 timmar. Bägge två var supernöjda efter sina snabbt avklarade spår (särskilt Smalis tycker att ”snabbast vinner” 😉 ) och bar glatt hem sina klövar.

 

141004,2

 

141004,4

141004,5

 

Boss fick ett längre spår, runt 400 m, som också det legat runt 4 timmar. Han är grymt duktig min lille Boss! Jag längtar efter att se vad han säger om personspåret, jag när ju drömmar om att göra en liten brukssnuser av honom 🙂 .

Andreas var snäll nog att gå med och filma lite i spåret, vilket visade sig vara assvårt att filma och hålla sig på benen samtidigt, så jag fick klippa lite i klippen för att ta bort den värsta sjögången 😉 . Lite åksjukekänsla är kvar, men ni kan iaf se lite av Boss spårarbete och hans lycka när han hittar klöven. Bäste Boss ❤ !

141004,1

4 reaktioner på ”Viltspårssnusrar

  1. Hej Viltspår är så kul och en riktig boost för självförtroende.Har följt dig länge på bloggen, du inspirerar mig att träna mer och mer.Har två Jack Russel killar.Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s