4x framspår!

Vi fortsätter vår spårupptagsträning som planen lyder från förra Y&B-träffen. Minst 4 upptag per gång ett tag lyder parollen! Igår trampade jag således ut 4 upptag som fick ligga i lite dryg 1.5 timmar innan jag och Lyxa gick på.

Upptag 1, vänster: Rakt ut till spåret, vinklade direkt vänster ca en halv hundlängd. Vänder snabbt om och går ca 1,5 m tillbaka i bakspår för att checka av, vänder sen om och väljer RÄTT och spårar fram till snusdosan med kattmat. Så HIMLA nöjd med att jag verkligen kunde se att hon kollade av bägge hållen, analyserade och verkligen aktivt valde rätt 😀 !

Upptag 2, höger: Rätt ut i rutan, kollar av bakspåret med en vridning på huvudet, väljer rätt och går ut i framspår.

Upptag 3, vänster: Rätt ut i rutan och vinklar vänster direkt vid träff av spåret

Upptag 4, vänster: Samma förfarande som upptag 3

Alltså 4 framspår av 4 möjliga, varav två med synligt analyserande av framspår/bakspår! Att tänka på är ju att det var jag som gått ut spåren, så det kan eventuellt ha gjort det lättare, men jag gillar ändå att ha 100% rätt 😉 ! Duktig Lyxa!

141010,1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s