Återbesök och kursavslutning

Igår var jag med Smalis på återbesök på ProBonoK9. Susanne reagerade direkt på att Smalis såg HELT annorlunda ut i rörelsemönster och utstrålning än när vi var där i tisdags, och när hon satte igång och behandlade honom så kände hon stora förbättringar i de sträckta musklerna 🙂 . Smalis njöt nått enormt och låg helt utslagen på behandlingsbänken och somnade ❤ .

141021,1

141021,2

Vi skyndar långsamt så att kroppen ska få läka ut ordentligt på allra bästa sätt. Fortsatt nolltolerans för hopp upp/ner för saker och bärande av honom upp och ner för trappor. Men vi fick grönt ljus att höja den kontrollerade motionen och länga ut promenaderna, och utökning av kontrollerad rörelse i skogsmark. Skönt för lille arbetsmyran Smalis som tycker att det börjar bli lite tråkigt att hålla sig lugn, HAN tycker ju att han är frisk och att vi bara är tramsiga 😉 .

På kvällen åkte sen jag och Boss på kursavslutning på vår Inför Lydnadsklass 1 som vi gått för Mona.

141021,3

 

Jag var återigen en bra förare till Boss och var där i god tid innan kursen och satte honom i träningsmode, så det skulle bli minimalt med världspolisande när vi gick in i lokalen. Lyckades bra med det och Boss var mestadels tyst under kursen 🙂 .

Vi påbörjade apporteringsgripande, fjärrskiften, platsliggning, tränade fotgående (där jag måste tänka på att en period belöna fram honom i position, han hamnar långt bak) och fick göra vår första kedja med tävlingsmässiga belöningar 🙂 . Boss fick göra1 varv bakdelskontroll – ställande under baklängesmarsch – ettans inkallning med belöning på sträckan in. Funkade jättebra, Boss fortsatte jobba på trots avsaknaden av belöningar 🙂 .

141021,4

141021,5

I slutet av kursen stimmade två hundar loss och gjorde okontrollerade ärevarv, så Boss (som var rätt trött redan här) varvade upp rätt mycket och blev upprörd. Då blev det bra att vi kunde stanna kvar efter träningen och bara sitta och titta när Mona, Malin och Elin tränade gruppmoment och lite annat med sina hundar. Boss varvade ner och kunde ligga och titta på dem, och tillslut var han så avslappnad att han somnade 😉 .

141021,6

 

Duktig liten Boss ❤ .

2 reaktioner på ”Återbesök och kursavslutning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s