Winter is coming, paus – och uppstartsplanering

Det är riktig ruskväder ute nu 😛 ! Den senaste veckan har regnet verkligen vräkt ner, och dagarna har inte ens hunnit bli ljusa utan det har varit skymningsljus hela dygnet. Igår efter jobbet skyndade jag mig hem så jag och hundarna hann vara ute en timme (i spöregn), men det var på håret att vi hann hem innan det var totalt kolsvart ute!

141024,1Mina söta fredagsmysvänner

Mitt höstdeprimerade sinne vägrar tänka på att i morgon ställer vi tillbaka klockan och får mörker som kryper på oss en timme tidigare på kvällarna… Jag AVSKYR mörker! Svart när man åker till jobbet, svart när man kommer hem. BLÄ! 

mörkerträningNär det ser ut så här kl 15.30 är det inte roligt längre… 

Det som lyser upp morgondagen lite är att jag och Lyxa åker iväg till Kungsbacka och tävlar DM i spår 🙂 . Det kan nog bli en…. spännande 😉 … upplevelse, då det är ängsspår och vädret just nu är stormvindar på tvären och spöregn från alla håll och kanter. Enligt väderprognosen ska det bli aningens bättre i morgon, men det ska bli intressant att se hur mycket av spåren som finns kvar 😉 . Men som alltid, det är bara att tuta och köra, skicka ut hunden i upptagsrutan och hoppas på det bästa 🙂 .

140419,4

I övrigt börjar vi se slutet på tävlingssäsongen 2014. DM i spår i morgon, elitspår i Säffle nästa lördag, lydnadstävling i Göteborgs Hundarena den 23/11. Det är våra sista tävlingar för året, och som vi hoppas kunna göra något bra utav 🙂 . Sen börjar det bli dags att knyta ihop säcken, blicka tillbaka och planera framåt!

Vi väntar lite med återblicken på vårt (fantastiska!) tävlingsår 2014, och tittar istället framåt mot årsslutet och början av 2015:

3 tävlingar kvar detta år, och under november har vi ett gäng inplanerade träningar (både utomhus och inomhus) med träningsvänner och så ett par kurstillfällen. Lyxa har en massage inbokad den 11/11 hos ProBonoK9, och även en inbokad totalgenomgång den 24/11, där Susanne ska både gå igenom Lyxa från topp till tå, och sen ska vi lägga upp en fysplan inför  uppstart av säsongen 2015.

140509,3

 

Under december ska vi ha en tränings – och tävlingspaus för att helt rensa skallen och ladda batterierna. Efter årsskiftet tar vi upp träningen igen,men kommer allra troligast ha en tävlingspaus fram till mars. Vår första inbokade tävling är rankingtävlingen i Fagersta 21/3 2015, sen får vi se om vi kanske åker ut och känner hur läget ligger nån gång innan dess, att börja tävlingsåret med en rankingtävling är kanske inte det optimala 😉 .

140324,10Från vår rankingtävlingsdebut på Malmömässan. Foto: Åsa Jacobsson

Håller även på att fila på våra mål inför 2015, men de tar vi i samband med att vi sammanfattar tävlingsåret 2014 🙂 .

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s