Pus första klosspass

Plockade fram klossen (a.k.a min dyra Jamie Oliver-skärbräda 😉 ) och introducerade Pu för den.

 

Jag är SÅ kär i mitt lilla lakritssnöre till valp ❤ ! Hon är arbetsvillig, uthållig, och väldigt pepp på att träna tillsammans med mig 😀 ! Älskar hennes vilja att testa beteenden för att hitta fram till vad som ger belöning, och hon är så himla påhittig och kreativ i de beteenden hon testar på, det dyker upp nya hela tiden! Älskart!

Och hennes tandömsning har kommit väldigt långt, så nu börjar hennes kampvilja och fin-fina grepp/hållande komma tillbaka igen 🙂 ! Så nu är det bara att vänta med spänning på hur hennes öron kommer välja att lägga sig…. 😉 .

141026,12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s