Renovering, laktos och lösrullar

Nu har jag varit lite mer i shoppingtagen (igen 😉 ). Har beställt halsband (som bör komma i brevlådan idag 🙂 ) ur Hurttas Lifeguard-serie till alla hundarna, för att matcha reflexkopplen som kom i början av veckan, som i sin tur matchar deras reflexvästar (ja, jag är LITE Hurttamaniac och shoppingfreak 😉 !). Nu ska de synas ännu mer i mörkret!

141107,2

1411103,1

 

Sen landade även Pus rosa lösrullar i brevlådan igår! Nu är vi redo att börja vår sökkarriär 😉 !

141107,3Marinerar lösrullarna i cert-feeling så de vet vart vi siktar 😉 

141107,4

 

Och så har vi satt igång renoveringen lite igen 🙂 . Det har varit ett par månader där det gått på kvartsfart, men igår fick kontoret sina sista två möbler ihopsatta så att det är att räknas som klart! Så nu har vi satt igång att riva tapet i sista rummet på övervåningen, det som ska bli min walk in closet 😀 !

141107,1

 

Så nu ska det sättas nytt innertak, läggas nytt golv och tapetseras. Och jag ska ÄNTLIGEN få sätta upp ännu en av Hanna Wernings tapeter. Jag ÄLSKAR hennes tapetkollektion ❤ . Denna har jag suktat efter länge:

141107,6

 

Den, tillsammans med specialihopsatt Algot hyllsystem från IKEA, kommer att göra garderoben helt AB FAB 😀 !

 

 

Och sen så måste jag (eller egentligen min mage 😉 ) ge upp ett lyckorop!

Jag har en rätt känslig mage som värker och gör mer eller mindre ont i stort sett vad jag än äter 😛 . Jag tycker att det gör som mest ont när jag äter laktos – och glutenprodukter blandat (pannkakor är praktexempel, då hinner jag knappt ens svälja sista tuggan innan jag får HORRIBLA magsmärtor 😦 ). Jag har därför börjat skära ner på laktos främst, men även på gluten, och tycker att jag känner en bra skillnad! Exempelvis gjorde Andreas potatismos häromdagen (vilket också brukar vara en klassiker för att ge mig ont i magen), och jag tyckte det var en väldig skillnad att äta det gjort på laktosfri mjölk 🙂 .

Och igår så gjorde jag det ultimata testet; de ovan nämnda pannkakorna som brukar ge högst smärtnivå. Nu gjorde jag dem gluten – och laktosfria efter ett recept jag hittat på nätet (och i en helt nyinköpt Jamie Oliver-stekpanna då vår gamla svek mig under onsdagens pannkaksförsök och brände allt 😛 ). Och det var GREAT SUCCESS!! Inte nog med att de blev snygga och smakade i stort sett precis som ”vanliga” pannkakor , jag fick inte det minsta ont i magen av dem! YAY! Nu kan jag äta pannkakor igen 🙂 !

141107,5

3 reaktioner på ”Renovering, laktos och lösrullar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s