Inomhusfredag

Jag, Pu och Lyxa drog ner till Göteborgs Hundarena för träning mellan 18-21 med 4 andra ekipage. Det blev riktigt bra träning med mina två 🙂 .

141107,2

 

Lyxa fick börja sitt första pass med länken ruta-fjärr-konskick-vittring. Rutan var superfin, fjärren hade ett litet steg på ligg-stå och ett tasstramp på stå-sitt men var annars fin, konskicket med medföljande ingång var jättebra och vittringen var superfin ända till återgången som blev i trav 😛 ! Fick pilla lite med detta för att få till galopptanke i Lyxa. Samma på hopp metall, där blev det många repetitioner för att få till lite galopptanke hem. Att det ska vara så sablars svårt för oss med galopp i de två momenten 😛 ?!

Hon fick under kvällen även göra dirigeringsapportering där hon först fick göra enbart konskick på ”runt”kommando trots tävlingsmässigt utlagda apporter (inte en tanke på att stanna själv, bra!), och sen en hel där hon gjorde det så GRYMT fint med världens finaste gripande och återgång! YAY så bra!! Så en inkallning som var löjligt fin och med BRA tryck sista sträckan (belöning kom när hon precis påbörjade ingången) och en till fjärr som var PRECIS så som jag vill ha den! Dubbelt YAY!

Och så avslutade hon med superfina gruppmoment! Hakan i backen sitter rätt bra nu igen, ska bli spännande att se hur det håller på tävling 🙂 !

141107,3

 

Och så min andra duktiga tjej, lilla svarta Pu ❤ . Hon började lära sig att vänta i buren när den var öppen tills hon fick lov att gå ut, påbörjade inlärningen av omvänt lockande och shejpade fram massa beteenden (bl.a ligg och nått sorts hoppstå) medan de andra tränade. Sen fick hon komma ut och träna fotgående/baklängesmarsch under tiden som vi blev kommenderade tävlingsmässigt av ny TL, och samtidigt som Zolo var inne och tränade. Och Pu höll fokus på mig hela tiden, t.o.m när jag provocerade med att gå extra nära TL eller Jonna & Zolo. Bästa lilla följsamma och fokuserade Pu!!

141107,1

 

Nu ska vi gå och lägga oss och ladda för i morgon, då ska vi ha en heldag med Y&B Brukzpepp! Ut i skogen för valpsök, lösrulleträning, upptag, spår och upplet, det ska bli en superdag 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s