En söndagsmorgon olik andra

Söndag brukar betyda sovmorgon för mig, sovmorgon och långsam frukost så man kanske inte kommer igång med nått vettigt förns framåt lunch.

Men när man gått och lagt sig vid den pensionärsvänliga tiden 22 på lördagen (tidigare än vad jag brukar gå och lägga mig på vardagar 😛 ), så är man såpass pigg när Andreas jourlarm drar igång för fulla muggar klockan 7 på söndagsmorgon så han måste störta till jobbet, så man lika gärna kan gå upp, mata hundarna och sig själv och sätta på kaffe. Att världen sedan välkomnar en med sol för första gången på flera veckor, det var extra positivt 😀 !

Så nu är klockan snart halv elva, och jag har redan hunnit med att småpilla lite hemma, slösurfa, chatta med en vän och gå ut tre viltspår till snusrarna (ca 250-300 m till Barney och Smalis, strax över 350 till Boss) och tar nu dagens andra kopp kaffe. Sen ska jag gå ut ett personspår till Lyxa, och testa på lite valpspår med Pu.

Det är svettigt att vara 5-hundsägare och hålla alla hundar nöjda, men ack så roligt det är ❤ !

141109,1Söndagsnjutare!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s