Nytt från ProBonoK9

Idag var Andreas och Lyxa iväg till vår sponsor ProBonoK9 (som nu även finns på Facebook) och Susanne igen för en sedvanlig genomgång 🙂 . Lyxa fick som vanligt MVG på muskler och kroppstrim, och hade inga konstighter alls i kroppen. Hon hade träningsvärk i midjan som Susanne la lite extra krut på, annars helt tip top. Och så fick vi med oss en klövjeväska och ett träningsprogram hem, för lite extra fys nu under vinterhalvåret 🙂 .

klövjeväska

Jag är SÅ glad och tacksam över att ha ett sånt nära samarbete med Susanne! Hon håller förebyggande stenkoll så Lyxa håller sig i topptrim i fysik och muskler, och skulle det hända minsta lilla med Lyxa under träning eller tävling så kan jag alltid ringa Susanne och få telefonguidning över hur jag ska akutbehandla, och sen trollar hon så snabbt som möjligt fram en tid som vi kan komma till henne för snabbast möjliga behandling. Det är en superstor trygghet med en såpass aktiv tävlingshund att veta att man alltid kan få direkthjälp! Tack Susanne!

2 reaktioner på ”Nytt från ProBonoK9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s