Pilatestisdag!

141118,1

 

2×2 minuterspass för alla hundarna. Och så lite skönhetsvård med kloklippning, fällhundskamning (Lyxa är i stort sett helt strävhårig och halvnaken nu 😛 ) och öronvård på snusrarna. Mycket mer har det inte blivit i hundväg denna tråååååååktisdag! Novemberkoman slår till HÅRT ibland!!

Men resten av veckan ser roligare ut! I morgon Sikta mot Stjärnorna i 3 timmar med Lyxa och Pu, på fredag inomhusträning ett par timmar på kvällen, lördag Pus första sökträff (blev medbjudna i en sökgrupp idag, wohooo 😀 ) och söndag årets sista tävling med Lyxa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s