Vinterfysträning på G

Det märktes igår att båda aussiebrudarna var lite trötta efter helgen, när jag kom hem med snusrarna så kom de inte ens ut i hundgården utan låg kvar inne i deras säng tills att jag öppnade dörren in i hundhuset. Tröttisar 😉 .

Så igår blev en lugn dag, det enda vi gjorde var att ta en promenad hela familjen i mörker och regn. Jag kan ju helt ärligt säga att hade jag inte haft hundar hade jag typ ALDRIG gått utanför dörren i november, det är SÅ tråkigt 😛 ! Men med dessa 5 entusiastiska så kan man ju inte säga nej ❤ . Och så är det ju alltid så, att bara man har rätt kläder (och pannlampa 😉 ) på sig så är det ju jätteskönt bara man väl kommit ut!

141118,1

 

Lyxa fortsätter sin upptrappning på vinterfysen med klövjeväska, allt efter träningsprogrammet vi fick senast av Susanne. Igår fick Lyxa bära ca 300 g jämt fördelat i klövjeväskan under ca 20 minuter av promenaden. Vi ökar på vikten och tiden sakta men säkert, och jobbar oss upp mot 20% av Lyxas kroppsvikt (ca 4 kg). Ett perfekt projekt under vinterns veckodagar när det blir desto fler koppelpromenader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s