Något för alla och tävlingsplanering

Det blev lite olika aktivering vid olika tillfällen för hundarna idag 🙂 ! Barney var på kollo hos Malin hela dagen, jag tog Smalis och Boss på en drygt 5 km promenad i bebyggt område på lunch, och Andreas gick ut och gick med Pu och Lyxa på kvällen medans jag och snusrarna satt och drack kaffe hos Malin 🙂 . Lyxa med klövjeväska under ca 25 minuter med samma tyngd som förra gången, runt 300 g.

Det är viktigt för oss att våra hundar får både gemensamma aktiviteter med hela flocken, aktiviteter för 2-3 st och egentid. Alla behöver inte få allt alltid, men alla ska få det som de behöver för att vara nöjda och glada.

141120,1

 

I morgon ska Boss på kollo hos Malin, Smalis och Barney hänga med Andreas till jobbet och jag, Lyxa och Pu drar och tränar i inomhushall mellan 19-22. Sista lydnadspasset innan tävlingen på söndag, så jag hoppas på att kunna sätta ihop en bra plan som ger oss en perfekt peppig känsla!

På tal om tävling så har jag så smått börjat kolla in tävlingar för första halvåret 2015 😀 ! Än så länge har jag två lydnadstävlingar spikade (Talangtävlingen i Moheda 10/1 och rankingtävlingen i Fagersta 21/3), men eventuellt slänger vi in en lydnadstävling till i januari och en i februari. Barney ska gå ut och tävla rally med Andreas i januari, och så planeras Smalis comeback på agilityplanen även den till januari. Elitspåren börjar vi nog anmäla till nån gång i slutet av mars, det skulle vara SÅ gött att lyckas sätta ett riktigt bra resultat till för SM-kval…. så vi ska försöka ta alla chanser vi får 😉 !

Så himla roligt att börja blicka framåt mot den nya tävlingssäsongen 😀 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s