Årets sista lydnadstävling

Idag var jag och Lyxa iväg på vår sista lydnadstävling för i år.

141123,0

Resultatmässigt blev det inte super (när Lyxa bl.a valde att köra tre ställanden i zätat och behövde ett extrakommando i fjärren 😉 ) men jag är så löjligt nöjd för vi fick till de tre saker vi jobbat på mest det senaste:

  • Fart i hopp apport
  • Fart i vittring
  • Tyst i vändningar på stället

Och detta i tävlingskedjor! Helt enormt bra var det 😀 ! Så himla nöjd med avslutet på vittringen, och det faktum att Lyxa griper och satsar på återgången i hopp apport trots sidostudsande nordisk metall. Duktiga, duktiga tös! Jag var även nöjd med fotgåendet, rutan, dirigeringsapporteringen och gruppmomenten som gav dubbla 10 i betyg. Men allra allra bäst kändes vittringen ❤ ! Underbart att den låg sist i ring två så jag verkligen kunde få jubla och gå ut och belöna Lyxa ordentligt 🙂 !

141123,1 141123,2

 

Nu har vi en vecka kvar med lite småträningar att göra, sen går vi snart in i december då Lyxa ska ha en total lydnadsvila. Sen sätter vi igång på andra sidan årsskiftet igen. Snabbare, starkare och bättre ska vi bli!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s