Lunchpromenader och valpfjärrdirigering

De senaste dagarna har jag och snusrarna tagit oss ut på promenad på lunchen, för att sno åt oss det som möjligtvis kan misstas för dagsljus i allra mörkaste, grådassiga november 😛 ! Igår hade vi dock riktig tur och fick 5 km i strålande solsken, helt underbart!

141126,1

I måndags fick Boss och Barney även en 5 km promenad på kvällen tillsammans med Andreas, Lyxa och Pu (Lyxa bar 300 g i klövjeväskan i 40 min). Medan de stånkade fram i mörkret så åkte jag och Smalis till bästa ProBonoK9 för att få varsin massagebehandling. Vet inte vem som tyckte det var skönast, jag eller Smalis 🙂 . Smalis var jättefin i kroppen och skadan känns nu helt återställd. Vi fortsätter med stärkande träning i tre veckor till, sen ska han ÄNTLIGEN få sättas igång i agilityn igen 🙂 ! Vi har tagit det extra sakta och försiktigt, så fick han lite vintervila också 🙂 .

141126,2

 

Igår åkte jag ner till Göteborgs Hundarena med Lyxa, Boss och Pu för att möta Jonna och Zolo för träning och planering av vår Från Valp Till Stjärna-studiecirkel som vi ska ha med våra valpar. Lyxa fick inte träna nått då hon var halt när hon kom ur buren 😦 . Tur igen då att jag har allra bästa Susanne som jag kan ringa direkt till, få konsultation plus en ”akuttid” i morgon för genomkänning av Lyxa :). Jag har den bästa sponsorn ❤ !

Valparna fick däremot träna, och de är så HIMLA duktiga!! Boss är inne i en gräslig period vad gäller ex hundmöten, men han är fortfarande helt fantastisk att träna, där finns det inget som stör honom och han har en helt fantastisk arbetsglädje och arbetsvilja 🙂 . Och vi börjar sakta men säkert hitta ett samarbete i fotgåendet som gör att vi får till en fin position och ett flytigt gående från mig 🙂 .

 

Lilla Pu och jag börjar kännas som ett riktigt team redan! Hon har full fokus på mig och en härlig attityd till arbete! Igår fick hon jobba med pallträning/bakdelskontroll och så fortsatte vi på grunden till vad jag tror kan bli en riktigt läcker fjärrdirigering! Hon börjar få till fina rörelser, rätt bra förståelse för stilla baktassar, och ett par jättefina skiften. Bådar gott 🙂 !

 

Är så glad över alla mina härliga hundar ❤ !

141126,3

3 reaktioner på ”Lunchpromenader och valpfjärrdirigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s