Fantastiska ProBonoK9!

Lyxa var ju halt i tisdags när vi skulle träna, och direkt när jag såg det ringde jag upp Susanne för att rådfråga. Hon fixade fram en tid i sitt fullbokade schema redan idag till oss för att känna igenom Lyxa. Även fast man idag inte ens kunde se att Lyxa varit halt, så är det ändå så tryggt och skönt att få komma in och kolla upp det. Negligerar man saker blir det oftast värre…

Susanne hittade en liten sträckning i höger baklår, och tack vare att vi uppmärksammade det och behandlade det så snabbt, så hann det inte bli mer än så utan det kommer vara bra med lugna dagar och lite koppelvila.

141127,1

 

Jag kan inte nog säga hur underbart det är att ha en så engagerad och duktig fysioterapeut som Susanne, som jag kan ringa till närsomhelst och som snabbt kan klämma in mig och Lyxa  när det händer minsta lilla! Guld värt att veta att min fantastiska tävlingspartner blir så bra omhändertagen ❤ .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s