Gräsänkemåndag: Massage, pizza och rödtjut. Helt OK!

Idag var jag, Lyxa och Pu på ProBonoK9 för massagebehandling för mig och Lyxa. Pu var med som sidekick och sällskapsdam och var sååååååååå glad i Susanne och helt överlycklig att vara där ❤ ! När hon märkte att det inte blev någon uppmärksamhet till henne medan vi andra fick behandling, så la hon sig ner och väntade 🙂 .

141229,01

 

Idag var det sanslöst skönt med massage, jag hade något som ”satt fast” i vänster skulderblad som gjorde s*tans ont, men med Susannes skickliga händer och lite ultraljud så lossnade det och kändes SÅ gött 😀 ! Nacken blev också uppmjukad, härligt för kontorsråttekroppen 🙂 !

Lyxa var som vanligt i finfin form, en liten spänning mellan skulderbladen som släppte typ direkt som Susanne satte händerna på den och sen inget annat att anmärka på. Så himla skönt att vi är så bra på att hålla Lyxas kropp i form, så hon har de bästa förutsättningarna att hålla sig hel ❤ !

Vi reviderade även vår fysträning, nu ska vi slänga på mer vikt i klövjeväskan (höjer till 600 g nu) och sänka tiden ett tag, och så ska vi även sätta på benmanchetter (i början tomma) i max 20 minuter av promenaderna. Lyxa ska vara superstark, smidig och i ännu mer toppform nu när tävlingssäsongen snart startar igen 🙂 ! Diskuterade även framtidsplaner som involverar en riktig dragsele och löpband (inte samtidigt 😉 ) som ska bli ännu mer komplement till vårt fysande 🙂 .

Fick bokat ny tid till mig och Lyxa, ny tid till Andreas och Smalis, och så en första bokning för Boss! Vi börjar ju snart sätta igång hans agilityutbildning på allvar, och då vill jag ha en ordentlig genomgång av honom innan dess så han inte har några ojämnheter eller stelheter i kroppen 🙂 .

Bästa Susanne som tar hand om oss och våra hundar så bra, fysioterapeut och PT i ett ❤ !

 

Sen åkte vi och hämtade snusrarna som varit på kollo hos mamma och pappa, och blev bjudna på pizza. Perfekt för mig som är gräsänka nu, då slapp jag tänka på någon mat 😉 !

Nu ett glas rödvin och kanske skissa på en träningsplan, artikel eller kanske nått blogginlägg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s