Bästa bruksnyårsdagen!

Helt orättvist för en som var helnykter på nyårsafton, så vaknade jag med bakfyllekänsla av tungt huvud, ömmande kropp, svullna leder och en total seghet 😛 ! Tur då att jag och Jonna bokat bruksdate vid lunch, annars hade jag nog varit i koma resten av dagen!

Nyårsdagsuppletet skedde i fullruta på 2 linjer med 3 föremål på varje linje. Lyxa visade på fortsatt framsteg i näraföremålen och använde sig verkligen av vinden. Grymt roligt!!

150101,1

150101,7

 

Sen utnyttjade vi det faktum att det var superblött i gräset, och stärkte upp krypet där. Jag tänker ALDRIG mer få se ett säkert SM-kvalpoäng försvinna pga ett nollat kryp i vätan 😉 ! Det var inte ens i närheten av det roligaste Lyxa gjort (och jag förstår henne fullt, jag hade inte velat ligga där och krypa 😛 ) men med lite baconost så blir allt mycket lättare 😉 .

150101,5

150101,4

150101,6

 

När Lyxa var klar fick Pu komma ut och köra, och jävlar anamma (höhöhö 😉 ) vad hon var grym idag! Sån energi, sån attityd och sån glädje, så himla många snygga delar i allt vi körde! Idag var en sån dag där jag verkligen kände att det finns så SJUKT mycket potential i den här lilla tjejen!

 

Vad som inte hamnade på film idag är att vi gjorde Pus första budföringsträning 🙂 . Inga ingångar (eftersom jag inte tränat in det med henne än 😉 ), utan bara skick på kommando mellan mig och Jonna. Och lilla Pu gör det lilla Pu gör bäst, springer som skjuten ur en kanon på marschkommando fram och tillbaka mellan oss på 50 m avstånd. Härregud vad den bruden kan springa, hur i hela h**vete ska jag kunna få henne att stanna och ligga i den farten högre upp i klasserna 😛 😉 ?!

Efter att sötaste lille Eskil varit ute och tränat i vätan, så tog vi en välförtjänt fika i klubbstugan, jag, Jonna och lille Peskil. Är han inte bara söt så man smälter?!

eskil

 

Allt som allt en GRYMT bra träningsdag och jag är så förbannat nöjd över mina fina, duktiga bruksbrudar ❤ !

150101,3

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s