Y&B-My Dog och agilityflocken

Idag var en nästan lite FÖR perfekt dag 😉 ! Efter snabba omställningar och rockader i kalendrar så bokade jag och Elin in en tripp till My Dog. Vi var exakt lika mycket för tidiga och parkerade exakt samtidigt i parkeringshuset, vad är oddsen för det?

Efter att inte har blivit förstådd av kassörskan (vet inte hur konstigt ”har du också öppet?” låter på Alingsåska i Göteborska öron 😛 ? ) och sen fått betala det (i mina ögon) apdyra inträdet så började vi direkt med en kaffe (väldigt gott!) och att fikaförsäljerskan inte förstod mig när jag bad att få en ”chokladruta”. Måste uppenbarligen sluddra nått kopiöst 😉 ? Elin gjorde även dagens goda gärning när hon googlade fram telefonnummer till den vars mastercard hon hittat i en p-automat, och tur nog var även de på mässan och kunde återfå sitt förlorade kort. Tänk om alla var lika reko och ärliga som Elin, vilken bra värld vi skulle leva i då!

En vända inne på mässan med extremt dåligt utfall på shoppingen (kom endast hem med en rosa hurttasele till Pu och tre rosa kampstockar i olika storlekar) och lite hallåhej till bekantingar och vänner så valde vi att strosa tvärs över gatan och njuta av en pannkaks-och-kaffemocca/latte-fika och prata hund, hundträning, avel, föredettingar, folk som inte vill utvecklas, masterstudier i jokkmokksrappares personlighetsutveckling anno 92-93, mer hund, rasval och hundsamlingar, sconesfrukost-planeringsdater innan hundträning, och så lite mer hund. Mycket bra!

150104,1

 

När vi kände oss redo med varann så for vi hemåt, och jag hann bara hem och byta om från spets&tyllklänning till hundträningskläder, sen var det dags för mig, Andreas och alla hundarna att åka och träna agility 🙂 . Vi hade 2 timmar bokade på Tagenevägen och fick kört igenom alla hundarna på lite olika saker.

150104,2

150104,3

Boss och Smalis fick igen seriös träning, de är ju de huvudsakliga agilityhundarna i vårt hem. Jättekul att se att bägge två gick bättre än i förrgår, med lite mer erfarenhet så kommer Boss bli superrolig på banorna 🙂 ! Och Andreas kände sig mindre ringrostig nu än i förrgår också (dock mer stel 😉 )

 

Lyxa fick också köra agility, som hon älskar. Ibland får jag ångest över vilken suverän agilityhund jag slösar bort, hon är helt sjukt säker i agilityn trots att jag knappt aldrig tränar det, nästan oförskämt bra! Smidig, snabb som satan, följsam…. Tänk om jag hade lagt ner lite tid på agilityn…. Men nä, vi håller det nog på en låg höjd och utan kontaktfält, mindre skaderisk och bara för skoj! Men tävlingsdjävulen sitter och skriker på min axel 😉 !

 

Barney fick springa lite i tunnlar, hoppa några hinder och jaga fårskinnsleksak runt, runt. runt på planen. Han kräver inte så mycket för att bli glad, den lille finnen 😉 !

Hönsetorps valpträff på GBG hundarena 108

Han är även den ende som får vara lös när de andra tränar för att han är duktig nog att hålla sig utanför planen, de andra får vänta i burar för annars försöker de hoppa in och ta över 😛 !

Pu fick leka och springa genom ett par tunnlar. Hon har verkligen fått till det här med kampandet nu, så gött att meseriet runt tandlossningen inte satt i länge 🙂 !

 

2 toppentimmar tillsammans med vår härliga familj ❤ !

150104,4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s