Klossträning och ingångsträning

Andreas tog en 45 minuters powerwalk med Lyxa, Barney och Smalis i kväll (Lyxa bar klövjeväskan med 600 g hela tiden), så då passade jag på att köksträna småttingarna 🙂 .

150107,1

 

Idag fokuserade vi på klossträning/bakdelskontroll och la även till lite ingångsträning genom att jag kastade iväg en korvbit som de fick ta för att sen komma tillbaka. Jag vill lära hundarna att när de vänder upp mot mig, om jag står tyst och rak i min tävlingspose så ska de komma in i utgångsposition. De ska även lära sig att inta utgångsposition på kommandot ”fot”. Det blev sammanlagt ca 20 minuters träning per hund, uppdelat på 3 pass var.

Pu är eftertänksam och väldigt enkel att få att tänka på vad som är rätt och fel, Boss bara öser på och skiter i vad som jag anser är rätt, bara det går fort så är han nöjd 😉 ! Entusiasm och vilja saknas i alla fall inte hos den killen ❤ ! Lite värre med precisionen bara… 😉 .

Mina duktiga små ❤ !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s