Roadtrip till Moheda

Efter 3.5 timmar i vedervärdigt väder (snö, slask, is och galen halka!) så har jag och aussiesarna landat på vandrarhemmet. Rummet är guld, det har både egen toa och en tjock-Tv med ettan, tvåan och fyran (har inte haft tv-kanaler hemma på jättelänge, så det känns exotiskt att ligga och slökolla på Rapport och liknade 😉 )!

Varför är vi här då? Jo, i morgon ska jag och Lyxa tävla årets första lydnadstävling 🙂 ! En avcheckning på hur vi ligger till och vad vi ska fokusera på fram till Rankingtävlingen i mars 🙂 . Jag har verkligen ingen aning om hur det kan tänkas gå, men jag hoppas på grym känsla, inga nollor, och gärna ett par asbra momentutföranden 😉 !

Tävlingen i morgon är även en Talangtävling, så det finns många vänner ur Talangtruppen att heja på (enda anledningen till att jag anmälde mig till en lydnadstävling så långt bort i januari 😉 !)

Nu ska vi lägga oss och slöa tills vi somnar, jag och mitt allra bästa roadtripsällskap ❤ !

image

2 reaktioner på ”Roadtrip till Moheda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s