Gegga är brukshundens bästa vän!

Medan jag jobbade idag så hade Andreas dels gått promenad med hundarna (Lyxa 600 g klövjeväska i 40 min) och sen varit ute i trädgården ett par timmar. Så när jag kom hem från jobbet så behövdes det inte tänkas nått på motion, utan jag kunde bara byta om och åka till klubben och träna 🙂 . Fast jag ska ärligt säga att det tog emot liiiiite när det både var kolsvart, kallt och duggregnade…. 😛 ! Men men, No Pain No Gain tänkte jag och tog med mig aussiesarna och drog iväg.

Förutom det innan nämnda mörkret, kylan och duggregnet (som turligt nog slutade snabbt), så var planen även på sina ställen helt vattnig och geggig. PERFEKT tänkte jag, läge att kolla av vad Pu säger om att jobba i bruksig, härlig gegga!

Och det var inga problem för lilla Pu,”ett äkta Tillyhills Träsktroll” som Tina sa 😉 . Vi körde rundaträning, tasstarget, fotgående, stå-ligg, platsliggning, ställande under baklängesmarsch (första gången 🙂 ! ) och apportering av trä och metall, allt på sjöblöt och geggig plan så jag var täckt från topp till tå med lera. Duktiga lilla Pu!

150113,1

150113,2

150113,3Notera fotspåret längst ner i kortet så ser ni lite hur geggigt det var… 

Sen fick Pu hoppa in i bilen och Lyxa fick komma ut. Min grymma Lyxa, hon satte allting riktigt bra idag 😀 ! Saktagående med inkallningar, metallapportering med och utan hopp, fjärr, krypa i gegga, och faktiskt riktigt bra och snärtiga ställanden vid kon. Riktigt nöjda var vi efteråt 🙂 !

150113,4

Efter detta åkte vi hem, glada, nöjda och TOTALT leriga! Så det fick bli en dusch för de bägge aussiebrudarna. Det var väl sisådär kul tyckte de, men det är faktiskt mycket trevligare med hundar som luktar jordgubbslemonad och vattenmelon istället för dy, sump och lera 😉 !

150113,6

Nu ligger alla 5 hundarna och sover efter att ha fått tuggben, jag har myskläder och dricker ett glas rött. I morgon blir det som sagt Sikta mot Stjärnorna för mig och aussiesarna, och Andreas och snusrarna drar vid lunch och tränar agility. En av alla anledningar till att jag älskar den mannen ❤ .

150113,5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s