Y&Bs Goda Elitcirkel, perfekta täcken och jungfruresa

Det har hänt många bra saker idag 🙂 ! Först lunch med syster, kusin och kusinbebis på 5 veckor, sen inbokning av massa träningsträffar med Y&B (min och Elins träningsduo som fyller 4 år i år 🙂 ) för något som vi kallar Y&Bs Goda Elitcirkel och som enligt synopsis kommer innehålla:

Momentöversyn, detaljpill, helhetsträning, kaffe i litervis, kulturkreativa och fritänkande problemlösningar blandat med anala och inrutade utföranden, samt whiteboardsteoretiserande och ett och annat glas champagne. Kan inte bli annat än great success!

 

Vi har redan bokat in den 25 oktober för champagnefika för att fira alla årets framgångar, i sann effektiv Y&B style så vet vi att det är lika bra att ta ut framgångarna i förskott, för det enda som kan hända är att man varit lite glad i onödan 😉 !

Sen när jag precis skulle sluta jobbet så plingade ett sms till i telefonen som sa att aussiesarnas täcken hade kommit 😀 ! Snabbt iväg att hämta dem, och de var PERFEKTA! Jag gillar när det blir perfekt 😉 .

150116,1

Och så har vi beslutat vart vår jungfruresa med husvagnen ska gå 🙂 !  Vi ska ta en tripp uppåt landet och sova först i Fagersta på fredagen och i Kungsör en helg. För helt oförhappandes så råkar det vara rankingtävling på lördagen och vanlig lydnadstävling på söndagen…. 😉 . Åååååh LÄNGTAR efter husvagnstripp!!

jungfruresaBörjar med en liten nätt resa på sammanlagt runt 50 mil enkel väg 😉 !

Nu ska vi packa det sista och ladda, i morgon är det uppstigning runt 5,30 för avfärd mot Ulricehamn och Andreas och Smalis första agilitytävling för säsongen 😀 ! Ska bli så himla kul!!

 

 

3 reaktioner på ”Y&Bs Goda Elitcirkel, perfekta täcken och jungfruresa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s