Nyskodd och bokade träningsträffar i lydnad/agility/bruks/IPO (!)

Hämtade ut ännu ett internetshoppat paket idag, och ännu en gång var innehållet perfekt! Nya, fina Muckboots, precis lagom i tid eftersom mina gamla trotjänare har fått 2 sprickor vardera och läcker in både fukt och kyla 😛 .

150119,2

 

Givetvis var de tvungna att testas direkt, så jag slängde på mig och hundarna reflexer och sen tog vi en 75 minuter/7 km lång promenad i tystnad, mörker och stilla snöfall. Lyxa hade sin klövjeväska med 600 g i under hela promenaden, och benmanchetter fram i 20 minuter. Jag var MYCKET nöjd med skorna, varma, torra och bekväma 🙂 .

150119,1Lyxa var lös och står där längst fram, med 2 lysnande reflexer till ögon 😉

Nu sitter jag i myskläder under filt i soffan och förbannar att mitt te är slut 😛 ! Men den bitterheten överspeglas av tankarna på allt KUL vi har inbokat framigenom med hundarna och hundträningsvänner 🙂 !

Bland annat så har jag och Andreas bokat in en agilityträning i veckan (mellan klockan 21-23 på vardagskvällar, och vi har en timmes resa till hallen. Hardcore 😉 ) fram till april, och Y&B har flertalet lydnadsdater inbokade (nästa planeringsmöte ska ske i Elins nya jacuzzi 😀 ). Och så ska jag och aussiesarna åka på dubbelsyskondate i helgen till Line, Ila och Elvis Där står det lydnad, sök och spår på schemat, ska bli jättekul 🙂 !! Ska ju även på tränings/tävlingshelg hos Liza i slutet av februari, och så fort det blir ljusare kvällar så ska det bruksas utav bara satan, då ska det bokas rapportdater och spårdater!

Och så har vi bokat in den bästa (och med mest mil i bil 😉 ) påsken någonsin! Skärtorsdag kommer vi åka ner till Oxie med husvagnen för att tävla agility fredag-lördag, både Smalis och Lyxa. Sen hem igen och sova, och direkt efter frukost på påskdagen så drar jag och aussiesarna mot Kalmar/Karlskrona för övernattning hos Liza och kennelträff hos Tillyhills, där vi bland annat ska få testa på C-arbetet (skyddet) i IPO med en inbjuden figge. Ska bli superskoj att få lära mig mer om valpövningar i bitarbetet och få lite mer insikt i sporten. Det är faktiskt fler och fler aussies som tränar IPO med sikte på tävling (och som även redan är ute och tävlar), 3-4 avkommor bara från Tillyhills, så det ska bli riktigt intressant 🙂 .

140818,16Nån som tidigt hade förkärlek till hugg, bit och slit 😉

Sen är det ju kurser inbokade för Mona, Jessica och Siv, och ett gäng tävlingar i lydnad, bruks och agility. Och så lite husrenovering och kanske en och annan rent social samkomst utan hundar ( kanske 😉 ).

Framtiden ser helt klart ljus ut 🙂 !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s