Måndagslyx, mörkerpromenad och snuseragility

Februaris första måndag har varit väldigt lyckad! Jag jobbade halvdag, och sen så gick jag till min favorithudterapeut där jag bokat en lyxansiktsbehandling, vilket innebar 1,5 timmar njutning med peeling, porrengöring och ansiktsmasker, vaxning och färgning av bryn och fransar, ryggmassage, skalpmassage, axelmassage och ansiktsmassage. HELT underbart, och jag slumrade till hela 4 gånger och väcktes av min egna snarkning 😛 !

Sen på kvällen så tog jag – efter att ha gnällt och skjutit upp det några timmar 😉 – en promenad med aussiesarna. Jag var INTE sugen på att gå ut, då det både var kolsvart, snöade och var minusgrader. Men har man hundar så har man, det är bara att ta sig ut. Men jag gjorde det INTE glatt och villigt idag 😉 .

150202,3

 

Men faktiskt, efter den första kilometern när jag släppte hundarna lösa, så slogs jag över hur fint det var ute och hur stark, frisk och energisk jag kände mig. Så vi bara traskade på, och när vi kom hem igen så hade jag gått 8 km/90 minuter 🙂 ! Aussiesarna hade givetvis gått lika lång tid, men hur många mer kilometrar de kom upp i tack vare lösspringande och snöpulsande kan jag inte ens gissa 😉 . Lyxa hade även sin klövjeväska med 800 g i på sig hela tiden 🙂 .

Precis när vi kom på vägen upp till vårt hus mötte vi Andreas och snusrarna i bilen. De åkte ner till Göteborg för att träna agility, och nyss fick jag ett sms om att träningen gått toppen 🙂 . Duktiga agilitysnusrar!

150202,2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s