Liten på väg att bli stor

I morgon blir Pu 8 månader gammal! Värst vad tiden flyger 😛 !

Pubild

 

150205,2

Förutom en något större hund, så är mer tecken på att hon börjar bli vuxen att hon nu har inbokat både MH och röntgen! 13/6 samlar Tillyhills-Tina ihop Kraftuttryckskullen så gott det går ( 😉 ) och vi tar oss ett kull- MH i Karlskronatrakten. Pu med syskon kommer då vara exakt 12 månader och en dag, små råmaterial 😉 .

pu8v

Sen stannar jag och Pu kvar över helgen och vilar upp oss efter MHt ;). Och så har vi bokat in röntgen på måndagen! Jag vill ha allt ”överstökat” på en gång och så snart som möjligt, jag HATAR att gå i ovisshet! När man har kunskap om hur läget ligger, så kan man arbeta utifrån det oavsett resultat. Mitt nojiga sinne har redan bearbetat alla besked som går att få, allt från A-D… Statistiskt sett SKA Pu ha bra höfter och armbågar, men jag vet ju också att life is a bitch och att det ibland kommer konstiga saker från ingenstans….

Men men, ingen idé att noja över saker jag inte kan göra något åt, bättre att noja över det som jag kan förändra! Nu vet jag i alla fall att det bara är strax över 4 månader kvar, sen har vi klarat av ett par viktiga milstolpar i en brukshunds liv 🙂 .

140818,16

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s