Årets första efter-jobbet-spår!

Jag brukar nämna rätt ofta hur fantastisk jag tycker Andreas är, och jag får nog göra det idag igen 😉 . I måndags var jag och hälsade på min veckogamla systerson Edvin, så då tog Andreas en skogspromenad med alla hundarna. I går fick jag SMS på jobbet att han gått en 9 km promenad med alla fem, så vi bara kunde sjunka ner i soffan och kolla på film resten av kvällen. Och idag fick jag sms om att det låg spår till Pu och Lyxa och väntade när jag kom hem. PLUS att han hade gjort pannkakor som vi kunde äta efter vi tagit spåren! Allra bästa Andreas ❤ !

Att hinna gå två spår efter jobbet innan det hann mörkna på riktigt, det var rent av HIMMELSKT!! Jag säger som Fylking, ÄNTLIGEN!! Och att bägge hundarna gjorde jättefina spårarbeten gjorde ju inte känslan sämre precis 😉 !

Pu fick sitt första spår med liggtid över 1,5 timmar, och det var inga problem alls sa Pu 😀 ! Jättefin låg nos, spårade vidare trots att jag en gång trampade på linan så det blev ett fett ryck i den (smidigt :p ) tog vinklar jättesnyggt och var knappt aldrig av spåret. SUPER! Det jag behöver jobba lite mer med, är att föremålen i spåret ska bli lite intressantare, nu liksom putter hon till dem i farten som att säga ”ja jag ser att det ligger nått där TA DET DU jag ska spååååååra!” 😉 . Men det är en liten petitess just nu, jag njuter mest av att se henne använda näsan!

150218,1

 

Efter att vi var klara så var det bara att hiva in henne i huset och ta med Lyxa ut. Och Lyxa gjorde som Lyxa alltid gör, spårade helt suveränt och plockade in alla pinnarna till mig. Bästa, säkraste spår-Lyxa ❤ !

Jag var extra glad idag att hon kan jobba självständigt längst ut i linan och hämtar in allt till mig, för skogen kändes sjukt snårig när det började skymma 😛 ! Jag hade fullt sjå med att hålla mig på fötterna, fick ett halvt utpetat öga och drattade på ändan vid ett tillfälle, så hårt att jag nog kommer ha ett rejält blåmärke i morgon! Men var är en blå röv mot känslan efter två suveräna spårarbeten av två suveräna hundar ❤ ?

150218,2Vi kom hem PRECIS innan det blev kolsvart!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s