Smarta ställen är dåliga ställen

Det har varit strålande väder idag, och jag har laddat hela dagen för att ta årets första cykeltur med Lyxa och öka på konditionsträningen…. men så verkar jag ha lagt cykelnyckeln på något ”smart” ställe, och för en gångs skull varit duktig och LÅST cykeln…. crapcrappeticrapcrap 😛

Men vi fick i alla fall till en promenad i det fantastiska och vårvarma vädret, jag, Lyxa, Pu och Boss 🙂 .

150309,1 150309,2 150309,3 150309,4 150309,5 150309,6 150309,7 150309,8 150309,9 150309,10 150309,11

När vi kom hem så fick Boss ett pass med slalom. Hans tredje pass, och idag körde vi på 8 pinnar för första gången, fortfarande med bågar på hela slalomen. Jag är supernöjd med Boss, han fattar väldigt snabbt och man ser redan nu att han börjar få till slalomteknik och rätt tänk. Idag så kunde jag även springa lite framför och lite bakom honom, och han började även söka slalomingången själv på avstånd. Duktig grabb!

150309,12Det känns inte alls omöjligt med en hoppklassdebut för Boss under Guldagilityn i sommar 🙂 !

Nu på kvällen fick även aussiesarna träna lite. De fick varsitt 7 minuters fjärrträningspass, med fokuserat arbete från mig, grymma utföranden från tjejerna och peppen på topp! Jag gillar att klocka mina pass, det gör mig mer effektiv, fokuserad, och så kan jag inte göra mitt vanligaste generalmisstag; träna för länge så det hinner gå från grymt till crap 😛 !

Våra andra familjemedlemmar Andreas, Smalis och Barney var hos Susanne  idag och fick massage. Det var första gången Barney var där, och Susanne tyckte att vår lille sällskapssnuser var i finfint trim och fin i kroppen han med, precis som våra tävlingshundar 🙂 . Härligt!

150309,13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s