Jobbhundar, fiber och ProBonoK9

Igår var nog den BÄSTA fredag den 13 ever 😀 !

Först och främst var det fantastiskt fin väder ute, våren är på språng! Sen vid 10 så fick vi ÄNTLIGEN insvetsat och färdigställt vårt fiber!! Förut hade vi assvajigt internet, och typ 4 ner och 0.02 upp… Lite skillnad nu 😉 !

image

Sen var hundarna med Andreas på jobbet hela dagen 🙂 ! Helt underbart när de kan vara det då och då, de får vara ute och springa massor på gården och socialisera med alla människor som springer ut och in på kontoret hela tiden. Efter en sån dag är faktiskt otroligt trötta 🙂 !

image

image

image

image

Vid halv tre kom jag och hämtade Lyxa och Boss, för vi hade tid hos Susanne på ProBonoK9 för massage och formcheck av hundarna.

Jag fick börja, och min rygg var efter behandlingen i sjunde himlen ❤ ! Jag har blivit SÅ mycket bättre i ryggen sen vi började hos Susanne, mina stela "kontorsråttepunkter" i ryggen släpper efter så mycket snabbare och min muskelknuta jag haft i nacken är helt borta så man nu känner ryggraden :). Och så är jag mycket mjukare och rörligare. Tack Susanne ❤ !

Sen fick Boss en omgång 🙂 . Han är välmusklad och mjuk och fin i musklerna. Han hade lite träningsvärk/spänning i midjan, troligtvis eftersom vi börjat lite smått med slalom, så där löste Susanne upp det så han blev mjuk ock fin utan begränsningar 🙂 !

image

Efter en heldag på jobbet och en ordentlig massage, så blev Boss väldigt trött ❤

image

Till sist var det Lyxas tur. Alltid lika härligt att höra Susannes lovord om hennes form och muskeltonus, det är en biff till hund jag har 🙂 ! Och samtidigt mjuk och smidig i alla muskler och leder. Härligt!

image

Sen pratade vi om hur jag ska lägga upp den utökade konditionsträningen med Lyxa nu inför den stundande brukssäsongen som ligger precis runt hörnet (är 4:e reserv den 28 mars och anmäld till ett gäng spår till). Så himla skönt att ha både massör och PT i Susanne, och att vi delar samma tänk på träningsupplägg, fysträning och helhetssyn på hundarna 🙂 !

När vi kom hem på eftermiddagen efter att ha handlat lite middag, så blev det en helkväll i soffan och bara NJUTA av vår stora, grymma TV och vårt feta bredband! Vi har MYCKET film- och serietittande att ta igen nu 😉 !

Men idag är det lördag, solen strålar och vi ska strax ut i skogen med hundarna. Pu ska få köra lite rapport och sen blir det skogspromenad med hela familjen. Underbara, soliga mars!!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s