Rapportlördag och spårsöndag

Igår var det ett suveränt väder med strålande sol, och tidigt på förmiddagen stack vi ur med hela familjen i skogen.

image

Vi åkte bort till den fina skogsvägen vi hittade för någon vecka sen för att köra lite rapport med Pu. Lyxa hade vilodag efter sin massage, så Pu skulle få köra helt själv :).

Vi började med en ca 50 m lång budföring, 2 skick. Sen gick vi till sträckan vi körde förra veckan (200 m, skogsväg med kurvor så stationerna inte syntes från varann). Andreas tog med Pu ut till B, och körde kort stationsarbete med belöning för att ligga tyst och stilla på underlaget, innan han skickade henne. Utan Lyxa som draghjälp blev hon lite osäker, så efter kommunikation mellan mig och Andreas så gjorde jag ljud från a-station. Då sprang hon glatt raka vägen till mig i full karriär 🙂 !

På a-station fick hon ligga någon minut, sen skickade jag henne. Från A till B sprang hon helt utan problem eller hjälp :). Lite väntan innan Andreas skickade tillbaka henne, och jag gjorde ljud innan han skickade för att det skulle bli lite enklare. Då sprang hon helt rätt och snabbt in till mig. Duktig tös på sitt första pass helt utan Lyxa som draghjälp och stöd 🙂 !

image

Sen fick alla hundarna komma ut och vi tog en skogspromenad med medföljande fikastopp på en solig kulle 🙂 ! Underbar lördag förmiddag!

image

image

image

image

image

image

Idag är lika underbart väder, och nu ska jag packa ihop det allra sista, sen ska jag, Lyxa och Pu åka och träffa Jonna och rottisarna för spår och upplet. Härlig brukssöndag comin’ up!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s