Kondition 2015 och 12-pinnarsslalom

Vi var riktigt effektiva med hundträningen idag jag och Andreas, på mindre än 1.5 timmar så hade vi tränat 4 av 5 hundar 🙂 !

Direkt efter jag kom hem från jobbet så tog jag och Lyxa vårens första cykeltur. Vi har fått ett träningsupplägg av Susanne och idag körde vi 30 min / 5 km mestadels i olika travtempon men även med 4 korta galoppintervaller för att dra igång flåset lite mer. Nu har konditionsträningen för tävlingssäsongen dragit igång på riktigt, 2 cykelturer i veckan planerar jag att lägga in med olika tempon och intervaller.

150316,1

150316,2

 

När vi kom hem så tränade Andreas slalomingångar med Smalis och rallylydnad med Barney, och jag tränade slalom med Boss. Idag var hans fjärde tillfälle med slalomträning, och idag satte han 12 pinnarsslalom även när vi hade plockat bort 2 av bågarna 😀 !! Grymme lille Boss ❤ !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s