Skogen, slalom och jogging

Direkt efter jag kom hem från jobbet tog jag ut hundarna på en 40 minuters skogstur med lite olika träning inklämda för hundarna, allt från inkallning till fjärr till läggande på avstånd Jätteskönt att komma ut direkt och rensa huvudet från kontorshjärnan!

150325,1 150325,2

När vi kom hem så hade Andreas kommit, och han tog med sig Smalis och Lyxa ut på en joggingtur. Första turen för i år, och Lyxa sprang och pep av glädje under 500 meter 😉

150325,3

 

Medan de sprang iväg så fick Pu och Barney vänta inne medan jag och Boss gick ut och körde slalom. Jag hade först tänkt att sätta hinder före och efter, men det blåste så mycket att de hade vält 😛 . Så istället jobbade jag bort två av bågarna under passets gång 🙂 .

Numera nere på 6 bågar. Like a BOSS 😀 !

150325,4

 

Sen kom Andreas och de andra hem, de hade sprungit 4,1 km på 25 minuter. En bra start på löpträningen, och det var en väldigt nöjd Smalis som kom hem och slängde sig i soffan 😉

150325,5

 

Efter detta har vi bara helgat våffeldagen (Med laktosfri vegetabilisk sojagrädde! Som var god!) och hundarna har fått tuggben. Tror inte att det blir så värst mycket mer gjort idag…. om jag inte får ett ryck senare 😉 .

Nu ska jag surfa efter nya selar till hundarna!

4 reaktioner på ”Skogen, slalom och jogging

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s